Elintarvikekuljetus Pirkanmaalla

Kuljetusliike A Suhonen Oy hoitaa elintarvikekuljetukset varmalla ammattitaidolla perille sovitusti. Elintarvikkeiden kuljetus vaatii erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta. Elintarviketurvallisuusviraston (Evira) mukaan elintarvikkeiden kuljetuskalustoa koskee sama lainsäädäntö kuin muutakin elintarvikehuoneistoksi luokiteltavaa tilaa. Elintarvikekuljetuksissa tulee noudattaa myös elintarvikeviranomaisen hyväksymää omavalvontasuunnitelmaa.

Kuljetamme tällä hetkellä elintarvikkeita sopimuskuljetuksena Valiolle. Mutta palvelemme niin suuria kuin pieniä elintarviketeollisuuden yrityksiä.

Teemme sopimuskuljetusta myös Postille.

Elintarvikeviranomaisen hyväksymä kalusto

Elintarvikeviranomainen on hyväksynyt yrityksemme kuljetuskaluston elintarvikekuljetukseen. Kalustoomme kuuluu mm. tarkoilla lämpötilasäätölaitteilla varustettuja kaksilämpötila-autoja, joilla voimme kuljettaa samanaikaisesti väliseinällä erotettuna esimerkiksi pakastetuotteita (- 18 °C) ja salaatteja sekä muita viileätuotteita (+ 5 °C). Ammattitaitoinen henkilöstömme vastaa siitä, että kuljetuksen aikainen kylmäketju ei katkea. 

Pyydä tarjous elintarvikekuljetuksesta!

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha